Coaching

Met onze veelzijdige en diverse achtergronden is Coaching by M.I.E.P van vele markten thuis. We zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag. Sommige vraagstukken zijn bij uitstek het specialisme van één van ons.

Coaching by M.I.E.P - vier vrouwelijke coaches

Zo is Marijke specialist in leefstijl- en stress- en burn-outklachten, heeft Ingrid een bijzondere aanpak om je vitaliteit op peil te brengen, is Elly een kei in het coachen van teams en thema’s als grenzen stellen en zelfvertrouwen hervinden en weet Petra als geen ander hoe je jouw loopbaan nieuw leven in kunt blazen. Leer ons verder kennen.

foto: Nanja van Dam Van links naar rechts: Petra, Ingrid, Marijke en Elly

Individuele coaching

Onze ervaring is dat geen enkele vraag op zichzelf staat. Er is vaak sprake van verschillende factoren. Daarom werken wij vanuit onze Vier-V-methode: in vier stappen met vier pijlers.

In de (vrijblijvende en kosteloze) intake onderzoeken we je vraag en stellen we je een aanpak op maat voor. Meer informatie over hoe jij jouw persoonlijke kracht kunt versterken vind je hier.

Coaching voor groepen

We zijn er niet alleen voor individuele coaching. Ook als organisatie, als team of als groep ben je bij ons meer dan welkom.

Wij werken vanuit onze Vier-V-methode en baseren ons op de vier samenhangende pijlers.

Op basis van jullie vraag maken we met plezier een aanbod op maat.


Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens hieronder achter, zodat we zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.